Gaziantep'te evde yangın çıktı, 3 kişi dumandan etkilendi

GAZİANTEP'te bir apartmanın en üst katındaki dairede kimsenin bulunmadığı sırada yangın çıktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Temmuz 2013 18:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gaziantep'te evde yangın çıktı, 3 kişi dumandan etkilendi

Paniğe neden olan ve onlarca kişinin meraklı gözlerle izlediği yangın itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürülürken, 2'si itfaiye eri 3 kişi dumandan etkilendi.

Sarıgüllük Mahallesi Ömer Asım Aksoy Caddesi'nde bulunan 5 katlı apartmanın en üst katındaki Mehmet Salih İngeç'e dairede bugün öğle saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı. Kimsenin bulunmadığı evden alevler yükseldiğini gören apartman sakinleri, itfaiye ve polis ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri caddenin giriş ve çıkışını kapatttı ve yangının diğer dairelere sıçrama ihtimalini göz önünde tutarak apartmanda bulunanları tahliye etti. 6 itfaiye aracıyla müdahale edilen yangını çok sayıda vatandaş caddeden ve evlerinin balkonlarından meraklı gözlerle izledi.

EVİNE GİRMEK İSTEYEN KADIN HASTANELİK OLDU

Yangını duyarak apartmana gelen 63 yaşındaki Gülten İngeç, girmek istediği dairesinde dumandan etkilendi. İngeç, çağrılan ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İtfaiye ekiplerinin 1 saati aşkın süren çabasının ardından yangın söndürülürken, çalışma sırasında 2 itfaiye eri de dumandan etkilendi. İtfaiye erlerine hazır bekletilen ambulansta oksijen tedavisi uygulandı.

İtfaiye ve polis, yangının çıkış nedenine ilişkin araştırmasını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber