Gökçek, Keçiören'de seçim nabzı yokladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Şubat 2006 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkent Gençlik Federasyonu Genel Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, Keçiören'de vatandaşları ziyaret ederek seçim nabzı yokladı.

Gökçek, Keçiören'de Senatoryum, Keçiören Polikliniği civarı ve diğer bazı bölgeleri gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Daha önce babası Melih Gökçek tarafından Keçiören Belediye Başkanlığı için aday adaylığı açıklanan Osman Gökçek, siyasetin içinde olduğunu ifade etti.

Osman Gökçek, sıkıntılarını dinlediği vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Öncelikli olarak kahvehaneleri gezen Gökçek, AK Parti'nin Yerel Yönetimler Yasası'nı çıkarmasıyla belediyelerin gelirini yükselttiğini söyledi. Gökçek, öncelikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin uygun görmesi halinde Keçiören Belediye Başkanlığı için aday olacağını dile getirdi. Keçiörenli vatandaşların yoğun ilgisi karşısında zor anlar yaşayan Gökçek, vatandaşlara "Her şeyin en iyisine layıksınız" şeklinde karşılık verdi.

Osman Gökçek ve beraberindekiler, bir sivil toplum örgütü olarak da sorunların çözümü için tüm güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Osman Gökçek, gençlik için yürütülen çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi. Amaçlarının topluma fayda sağlamak olduğunu belirten Gökçek, "Her zaman için halkımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Bugün esnaflarımızı ziyaret ettik. Bizleri büyük bir ilgi ile karşıladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yürüttüğümüz tüm faaliyetler bundan böyle daha da hız kazanarak sürecek" açıklamasında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber