Maliye Bakanı, öğretmenlerle biraraya geldi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Temmuz 2013 22:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında bu yıl 5'incisi düzenlenen "Daha Güzel Yarınlara Projesi"nde görevli öğretmen ve velilerle iftar yaptı.

Vali Yılmaz Arslan ve AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce 75. Yıl Toplum Merkezi bahçesinde düzenlenen iftar programına katılan Şimşek, burada yaptığı konuşmada, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek ramazan gecesinde projede yer alan öğretmenler ile projeden istifade eden öğrencilerin aileleriyle buluşmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

"Daha güzel yarınlar için bu öğretmenlerimiz bir proje kapsamında çocuklarımızı geleceğe hazırlıyor" diyen Şimşek, fedakarlıklarından dolayı öğretmenleri, onları destekledikleri için de velileri kutladı.

Şimşek, projede emeği geçen başta Vali Arslan olmak üzere herkesi tebrik ederek, şöyle dedi:

"Bu yıl yaklaşık 800 öğrencinin yararlanacağı bu proje büyük emek gerektiriyor. Hele bu ramazan ayında çocukların aileleriyle ortak program yapılması, öğretmenlerin ailelerle olması, bizim için büyük gurur kaynağı. Bu yaşlardaki çocukların ileriye yönelik hayatlarını siz şekillendiriyorsunuz. Bu tür projelerle rutin görevleriniz yanı sıra birçok hayata dokunuyorsunuz. Bir anlamda Batman'ın ve Türkiye'nin geleceğini şekillendiriyorsunuz.

Onun için bu yaptığınız büyük bir hizmet. Allah, ramazan ayını hayırlı kılsın, ramazanınız mübarek olsun. Ramazan Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum."

Şimşek, programın sonunda projede görev alan öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber