Emniyet Müdürlüğü'nde görevli sivil memur 4 gündür kayıp

KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü'nde 10 yılı aşkın süredir sivil memur olarak çalışan ve geçen Cuma günü ortadan kaybolan 46 yaşındaki Ahmet Boz'un izine tüm aramalara rağmen rastlanamadı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Temmuz 2013 10:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emniyet Müdürlüğü'nde görevli sivil memur 4 gündür kayıp

10 yıl önce bir asansör kazasında 9 yaşındaki oğlunu kaybettikten sonra bunalıma girdiği belirtilen ve ilaç tedavisi gören Ahmet Boz'un otomobili de bulunamadı.

Kocaeli'nin Derince İlçesi'ndeki Polis Lojmanları'ndan oturan evli 2 çocuk babası 46 yaşındaki Ahmet Boz, geçen Cuma günü yanına hiç bir kimlik belgesini ve telefonunu almadan 41 PD 354 plakalı otomobili ile evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı.10 yıl önce Gebze'de 9 yaşındaki oğlu Erkan'ı bir asansör kazasında kaybeden ve bu olayın sardından bunalıma girdiği belirtilen Ahmet Boz'un daha önce bir kez intihara teşebbüs ettiği ve ilaç tedavisi gördüğü belirtildi.

Ailesi ve polisin tüm aramalarına rağmen izine rastlanamayan Ahmet Boz'un otomobilinin birkaç kez Kent Ormanı civarında görüldüğü, daha sonra TEM Turnikeleri kameraları ile D-100'daki kameraların yanı sıra, kentteki mobese kameralarının taranmasına rağmen otomobilin de izine rastlanmadığı bildirildi.

Polis ve ailesi Ahmet Boz'un bulunması için araştırmalarını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber