MEB Başöğretmen Salonu'nu su bastı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2006 00:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42


MÜTEAHHİT HATASI, BAKANLIK EK BİNASINI YAĞMUR SUYUNA TESLİM ETTİ...


Müteahhit hatası bu kez Milli Eğitim Bakanlığı'nı kalbinden vurdu. 8 trilyon harcanarak yapılan bakanlığın ek binasında yer alan Başöğretmen Salonu, yağmur suları altında kaldı.

Hafta başında kullanılmaya başlanan ek binada Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, müsteşar, müsteşar yardımcıları ve bakan danışmanlarının odaları yer alıyor.

Görüntüsüyle herkesin beğenisini kazanan ve en son teknolojinin kullanılıp yenilenen ek binadaki Başöğretmen Salonu'nda yarın 20 bin öğretmenin ataması yapılacak. Hem atamanın yapılacak olması hem de trilyonlar harcandıktan sonra az bir yağışla yağmur sularının salonun tavanından akması herkesi şok etti.

Bakanlık, bir yandan binayı yapan ilgili firma yetkilileri ile görüşürken, diğer yandan da öğretmen atamasına salonu yetiştirmek için tüplerle kurutmaya çalışıyor. Binanın dış cephesi gül rengine boyandığı iç kısmında yer alan tüm odaların mobilyaları sıfırlandı.

Her şeyin sıfırdan yenilendiği Bakanlıkta güvenlik önlemleri de unutulmamış. Ek binanın dört bir tarafına gizli kameralar yerleştirildi. Daha önce ek binanın tavanında yer alan büyük avize ve binanın orta kısmındaki havuz kaldırıldı. Bakanlık ek binada personel yerleşme çalışmalarını sürdürürken, beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan müteahhit hatasını ortadan kaldırmak için salonun tüplerle kurutulmaya çalışılması ilginç ve trajikomik görüntülerin oluşmasına neden oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber