Babası ile tartıştıktan sonra evini yakan şüpheli tutuklandı

SAMSUN'da, 30 yaşındaki Murat Bayraktar üst katında oturan babası ile tartıştıktan sonra oturduğu evi ateşe verdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Temmuz 2013 19:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Babası ile tartıştıktan sonra evini yakan şüpheli tutuklandı

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, şikayet üzerine yakalanan ve suçunu itiraf eden Murat Bayraktar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay bir hafta önce Canik İlçesi Hacıismail Mahallesi'nde saat 02.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre evli olan Murat Bayraktar oturduğu evin sahibi olan ve bir üst katında oturan babası 56 yaşındaki Mustafa Bayraktar ile ailevi nedenlerden tartıştı. Zanlının eşi ise tartışma anında evden dışarı çıktı. Murat Bayraktar oturduğu eve benzin döktükten sonra ateşe verdi. Alevler bir anda evi sararken, Murat Bayraktar kaçtı. Ailenin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını su sıkarak büyümeden söndürdü. Aile ise polise şikayette bulundu. Şikayetin ardından soruşturma başlatan polisin yakaladığı Murat Bayraktar'ı evi yaktığını itiraf etti.

Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından tehdit, hakaret ve yangın çıkartmak suçlarından adliyeye sevk edilen Bayraktar, savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber