Bu da Ramazan dolandırıcılığı

Adana’da elinde Kur-an’ı Kerim ile bir eve gelen şahıs, "Sana dua okuyacağım, sıkıntılarından arınacaksın. Ancak gözünü kapat" dediği kadının boynundaki altın zinciri alıp kayıplara karıştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Temmuz 2013 11:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bu da Ramazan dolandırıcılığı

Olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, öğlen saatlerinde bir evin önünden elinde Kur-an'ı Kerim ile geçen şahıs, Dilek Adıgüzel'e (30) Ramazan ayında sevap olur diyerek dua okumak istedi. Kadın dolandırıcıya acıyarak, evin içine alıp dua okumasını istedi. Şahsın "Sana dua okuyacağım sıkıntılarından arınacaksın. Ancak gözünü kapatman gerekiyor" dediği Adıgüzel, gözünü kapattı. Şahıs, sözde dua ederken kadının boynundaki zinciri aldı. Bu arada gözünü açan Adıgüzel, zincirin olmadığını fark edince 'Zincirim nerede?' diye sordu. Şahıs, arkasına düştüğünü söyleyerek kadının zincirini arkasında aramasından istifade ederek kaçtı. Zincirinin çalındığını fark eden Adıgüzel, şahsın peşinden koştu ancak yetişemedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Dilek Adıgüzel'den zanlının eşkalini alarak her yerde hırsızı aramaya başladı.

''ZİNCİRİ EVLİLİK YILDÖNÜMÜNDE EŞİM ALDI''

Olayın şokunu üzerinden atamayan Adıgüzel, elinde Kur-an'ı Kerim olduğu ve dua okuduğu için hırsıza inandığını belirterek, "Zinciri İsviçre'de çalışan eşim 3 bin liraya bana evlilik yıl dönümünde hediye olarak almıştı. Ben depresyondayım, bu sıkıntımı dua ile giderebilir diye dua okumasını istedim. Ama o beni soyup kaçtı. Çok üzüldüm altının çalındığına" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber