Magandaların korkulu rüyası 'Martılar'

Marmaris'te turistleri rahatsız eden, tacizde bulunan 'maganda'lara 'Martılar' adı verilen bisikletli polis timleri müdahale edecek.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2013 16:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Magandaların korkulu rüyası 'Martılar'

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Bisikletli Polis Timleri (Martılar) göreve başladı. Martılar'ın en büyük mücadelesi ise magandalara karşı olacak. Bisikletli Polis Timleri (Martılar) aynı zamanda plajda meyve-sebze satanlara ve seyyar satıcılara da müdahale edecek. Turistlerin tatillerini sorunsuz ve rahatça geçirmeleri için kurulan tim ilk görevini Marmaris Uzunyalı bölgesinde gerçekleştirdi. Bisikletleriyle turistlerin yoğun olduğu bölgelerde dolaşan 'Martı'lar haftanın her günü devriye yapacak. Şimdilik iki kişi ile kurulan tim önümüzdeki günlerde 6'ya çıkacak.

Bisikletli Polis Timleri (Martılar)'suçun işlenmeden önlenmesi, suçla daha etkin ve verimli bir şekilde mücadele edilmesi amacıyla motorize ekiplerin giremediği ya da yeterince hizmet veremediği noktalarda (yeşil alanlar, fuar alanları, sahil şeritleri, mesire alanları), turizm bölgelerinde ve araç trafiğine kapalı alışveriş merkezleri civarında görev yapmak üzere ihtiyaç duyulan yerlerde hizmet veriyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber