Besni İlçesinde yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı

Müjde İplik Şirketi, Besni Sevgi Ağacı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığıyla yardıma muhtaç 100 aileye gıda yardımı gönderdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2013 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Besni İlçesinde yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı

Müjde İplik Şirketi, Besni Sevgi Ağacı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığıyla yardıma muhtaç 100 aileye gıda yardımı gönderdi.

Müjde İplik Şirketi yetkilisi Ahmet Murat Müjde, yardım paketlerini Besni Sevgi Ağacı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gülay Karakuş'a teslim etti.

Ahmet Murat Müjde, firma olarak 1974'ten beri faaliyet gösterdiklerini ve her yıl düzenli olarak en az 500 aileye yardımda bulunduklarını belirterek, “Bu yılda Sevgi Ağacı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin adını ve icraatlarını duyduk bu sebeple de bu yılki yardımlarımızın bir kısmını işçilerimize dağıttıktan sonra 100 kişilik gıda paketini de derneğimize teslim ettik. İnşallah bundan sonraki yıllarda da derneğimize ve Besni'de bulunan yardıma muhtaç ailelere yardımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Sevgi Ağacı Derneği Başkanı Gülay Karakuş ise, dernek olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Derneğimiz ve Besnililer olarak Müjde İplik Şirketinin yetkililerine teşekkür ediyorum. İş adamlarımızın Ramazan Bayramı sebebi ile özellikle çocuklarımız için kıyafet ve ayakkabı yardımlarında bulunmaları ve çocuklarımızı bir nebzede olsa sevindirmek için yardımlarını bekliyoruz” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber