Honaz Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete hazır

Sosyal Güvenlik Kurumu Honaz Sosyal Güvenlik Merkezi hizmet binasının hazırlıkları tamamlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2013 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Honaz Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete hazır

Honaz Esnaf Sarayı'nın iki ve üçüncü katlarında hizmet verecek Honaz Sosyal Güvenlik Merkezi açılışa hazırlandı. Honaz Belediyesi'nin katkıları ve Honaz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin mülkü olan binayı Honaz Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü'ne bedelsiz olarak tahsis etmesinin ardından yapılan çalışmaların ardından bina her haliyle hazır hale geldi.

Honaz Sosyal Güvenlik Merkezi'nin önümüzdeki günlerde faaliyete geçirileceğini belirten SGK Denizli İl Müdürü Ahmet Kurt, merkezin açılması konusundaki yoğun çaba ve katkılarından dolayı Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu'na teşekkür etti.

Yapılan görevlendirme ile Honaz Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü'ne atanan Abdullah Mersin de yaptığı açıklamada, gerekli evrak ve dosya düzenlemelerinin tamamlandığını ve SGK Genel Merkezi ile kurulacak olan online sistemin açılması ile vatandaşa hizmet vermeye başlayacaklarını belirtti.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ise, ilçede faaliyete başlayacak olan SGK Honaz Hizmet Müdürlüğü'nün vatandaşlara hizmet edecek olması bakımından çok önemli olduğunu bildirerek, müdürlüğün açılmasında katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber