'Şanlıurfalılar koşabiliyor '

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Spor Genel Müdürlüğünün 81 İl' de gerçekleştirdiği "Koşabiliyorken Koş" projesi kapsamında Şanlıurfa'da katılımın yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2013 19:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Şanlıurfalılar koşabiliyor '

Ülkemizde spor kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen etkinlik için Şanlıurfa'da çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, "Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak halkımıza sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla düzenlemiş olduğumuz projemize her geçen gün büyük ilgi görmektedir" dedi.

Tüm tesislerin sonuna kadar ücretsiz olarak Şanlıurfalı vatandaşlara açık olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ,"İl Müdürlüğünde görev alan spor antrenörlerimiz, vatandaşların her türlü spor isteğine karşılık vermektedir. Bununla birlikte sağlıklı yaşam konusunda da halkımızı bilinçlendiriyoruz. Ayrıca kadınlarımıza yönelik her sabah Kasaptaşı, Muhsin Yazıcıoğlu; Karaköprü Ali Baba ve Toki Eyyüb Cenap Gülpınar parklarında uzman antrenörlerimiz tarafından yürüyüş ve step aerobik kurslarını veriyoruz"diye konuştu.

"Koşabiliyorken koş" etkinliği çerçevesinde vatandaşlardan gelen talepler üzerine kurs programları oluşturduklarını söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, "Halkımıza uzman antrenörler ve spor uzmanları eşliğinde spor alanlarında bilinçli spor yapmayı, boş zaman aktivitesi olarak halkımızı farklı spor branşlarına yönlendirmeyi, daha sağlıklı bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Koşabiliyorken Koş projesi ile 7'den 70'e her yaştan ve her kesimden gelen insanlara yürüyüş, Atletizm, Step, Aerobik, Masa tenisi, Basketbol, Voleybol,Badminton, Halk oyunları,) v.b branşlarda ücretsiz antrenman ve eğitim kursları verip, spor yaptırabilmek, bununla kalmayıp sporu tabana yayabilmek en önemli hedeflerimiz arasındadır" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber