Yastığa sakladığı uyuşturucuyla yakalanan şüpheli tutuklandı

SAMSUN'da, otomobilin bagajındaki yastığa gizlediği uyuşturucuyla yakalanan 22 yaşındaki Ferdi Örnek, uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla tutuklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Ağustos 2013 21:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yastığa sakladığı uyuşturucuyla yakalanan şüpheli tutuklandı

Olay, dün İlkadım İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre ilçeye bağlı Zeytinlik Mahallesi Barış Bulvarı üzerinde asayiş uygulaması yapan polis, şüphe üzerine 55 LL 713 plakalı otomobili durdurdu. Otomobilden indirilen Ferdi Örnek, 36 yaşındaki H.A. ve 27 yaşındaki Ş.T.'nin üst araması yapıldı. Ancak suç unsuruna rastlanmadı. Otomobilin ön kısmını arayan polis, kağıda sarılı olan ve yere atılmış 2.5 gram esrar maddesi ele geçirdi. Bagajı da arayan polis, buradaki yastığın içine gizlenmiş 260 gram daha esrar maddesi ele geçirince üç şüpheli gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen ve burada polise ifade veren Ferdi Örnek, "Arabada bulduğunuz uyuşturucu bana aittir. Ben içmek için aldım. Kesinlikle uyuşturucu ticareti yapmıyorum. Yanımdakilerin bu olayla alakası yoktur" dedi. İfadenin ardından H.A. ve Ş.T. cumhuriyet savcısının talimatıyla ifadeleri alınarak serbest bırakaldı.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen Ferdi Örnek, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber