AK Parti'den çarşı boyu iftar

AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı, Karşıyaka Çarşı'da 10 binden fazla Karşıyakalıyı iftar organizasyonunda buluşturdu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2013 11:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
AK Parti'den çarşı boyu iftar

AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı, Karşıyaka Çarşı'da 10 binden fazla Karşıyakalıyı iftar organizasyonunda buluşturdu. Karşıyaka İskelesi'nden İZBAN İstasyonu'na kadar olan bölgeyi masalarla donatan AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı'nın başarılı organizasyonu göz doldurdu. Karşıyakalıların yoğun ilgi gösterdiği iftara AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül de katıldı. Aydın Şengül'ün masaların hepsini dolaşması ve davetlilerle yakından ilgilenmesi ise gözlerden kaçmadı.

Ramazan ayının ilk gününden itibaren sokak iftarları, vefa iftarları, çat-kapı iftarlar, sivil toplum kuruluşları ile iftarlar ve gönül sofraları ile hummalı bir çalışma sergileyen, her gün değişik bir bölgede farklı bir organizasyonda Karşıyakalılarla birlikte olan AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı, bu kez Karşıyaka Çarşı'da düzenlenen organizasyonda vatandaşlarla buluştu. Karşıyaka Çarşı'da boydan boya kurulan masalarda binlerce Karşıyakalı iftar açtı. AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül'ün de katıldığı iftarda birlik ve beraberlik mesajları verildi. İftarda konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, "Biz biliyoruz ki, Ramazan gönülleri yakınlaştırarak kişisel çekişme, husumet, dargınlık ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine imkan sağlar. Unutmayalım ki, birlik ve beraberliğimiz toplumumuzu daha güçlü kılacaktır. Uzlaşı kültürü anlayışı ve işbirliği içinde hareket edecek toplumumuz sorunlarını daha kolay çözebilecektir. Bu noktada, Ramazan ayında yapılan bu çalışmaları çok önemsiyoruz. Biz burada siyaset yapmıyoruz, biz burada bir lokmayı paylaşarak Ramazan'ın yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma iklimine katkıda bulunuyoruz. AK Parti'nin İzmir'deki il ve ilçe teşkilatları bu anlamda gösterdikleri çabalarla herkese örnek olmuştur. Karşıyaka Çarşı'da oluşturulan bu tablonun mimarı olan başta AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli olmak üzere, AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı'nın tüm mensuplarına teşekkür ediyorum." dedi.

Ramazan ayının oluşturduğu sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik iklimi içinde çalışmalarına devam ettiklerini belirten AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli ise, bu mübarek ayda sevgiyi, saygıyı, hürmeti, cömertliği, izzeti ve fedakarlığı yücelttiklerini söyledi. Anadolu topraklarında asırlardan beri var olan kardeşlik ve hoşgörü iklimi ile bugüne kadar tüm zorlukların üstesinden gelmeyi başardıklarını hatırlatan Sürekli, "Ramazan, toplumumuzun mayasında zaten var olan sevgi ve hoşgörü kültürünü yeniden tazeleme, daha da güçlendirme vesilesidir. Ramazan ayı boyunca yaptığımız çalışmaların içerisinde her zaman kardeşliğimizi yüceltici muhteviyatın var olmasına dikkat ettik. Karşıyaka Çarşı'da 10 binden fazla Karşıyakalı ile birlikte aynı sofrayı paylaşmış olmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Ramazan rahmet ve bereketi ile geldi, gidiyor. Bu rahmetten ve bu bereketten herkesin maksimum seviyede faydalanması için dua ediyoruz. Sokak iftarımıza katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. Karşıyaka Çarşı'da gerçekleştirilen organizasyon sonrasında AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı üyelerinin, çarşının genel temizliğini yapmaları da gözlerden kaçmadı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber