Prodoss'tan Karaisalı'da gece yürüyüşü

Kısa adı PRODOSS n olan Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü, Adana'da bir ilke imza atarak doğada gece yürüyüşü gerçekleştirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2013 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Prodoss'tan Karaisalı'da gece yürüyüşü

Kısa adı PRODOSS n olan Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü, Adana'da bir ilke imza atarak doğada gece yürüyüşü gerçekleştirdi. Karaisalı'nın Abdilli Köyünden iftardan sonra başlayan yürüyüş 12 km. sonunda Dokuzoluk'ta son buldu.

PRODOSS Başkanı Mehmet Yakut, Ramazan ayı nedeniyle yapamadıkları doğa yürüyüşlerini üyelerden gelen talepler nedeniyle, sağlık sorunu olmayan herkesin katılabileceği bir etkinlik oluşturduklarını söyledi. Yakut, "Gece Uçuşu" adını verdiğimiz etkinliğimiz için, iftardan sonra 21.30 toplanma noktasında toplandık. Toplu taşıma araçlarımızla Karaisalı'nın Abdilli köyüne saat 22.45'te ulaştık. Orada kısa bir değerlendirme toplantısı yaptıktan sonra sabah 03.00 Dokuzoluğa yürüyerek vardık. Kamp ateşi yaktık, sahurumuzu yaptık. Eğlence Çayında yüzdükten sonra saat 06.00 Dokuzoluk'tan çıktık ve 07.15 Adana'ya vardık" dedi.

Gece yürüyüşüne katılan PRODOSS üyelerinden İlteriş Teoman, "Geçtiğimiz dikenli aşk yolları değil, Mısır tarlalarıydı. Botanik kültürüm arttı. Bamya ile biber arasındaki farkı gördüm. Karpuz bostanından geçerken Sek sek oynar gibi basmamak için dikkatlice yürüdük. Bütün tarla, bağ, bahçe, bostan geçişlerinde ekip maksimum özeni gösterdi. Bu sefer yürüyüşüm bağların, bahçelerin, tarlaların, yılanların, çıyanların içinden oldu. Eğlenceliydi. Gecenin en anlamlı sahneleri sahura 10-15 dakika kala yetiştiğimiz bitiş noktasındaki arkadaşlarımızın bir şeyler yiyip içmek ve oruç a hazırlanma çabalarıydı. Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü'ne hep olduğu gibi güzel bir faaliyet yapmalarından ve beni de davet etmelerinden dolayı teşekkür ederim" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber