Kars Belediyesi'ne durmak yok

Kars’ta göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği kalıcı projelerle dikkatleri çeken Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, taraflı tarafsız herkesin desteğini almaya başladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2013 12:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kars Belediyesi'ne durmak yok

Kars'ta göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği kalıcı projelerle dikkatleri çeken Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, taraflı tarafsız herkesin desteğini almaya başladı.

Özellikle alt yapı, su, kaldırım, yol, kanalizasyon, park, bahçe gibi Kars'ın yıllardan beri kanayan yarası olan sorunları çözen Başkan Bozkuş, Kentsel Dönüşüm, Kentsel Tasarım, Mezarlık, hayvan pazarı, İçme suyu arıtma tesisleri, pis su arıtma tesisleri, modern belediye hizmet binası gibi bir çok projeyi hayata geçirmesiyle adeta Kars'ı yeniden inşa etti.

Başkan Bozkuş'un yaptığı çalışmaların ortaya çıkmasından duydukları memnuniyetleri dile getiren vatandaşlar; “Yıllarca sorunlarımız çözülmedi. Her gelen göz boyadı. Yapılan çalışmalar kısa sürede bozuldu. Ama son 4 yıldır belediye tarafından yapılan çalışmalar bizleri son derece sevindirdi. Allah belediye başkanından razı olsun. Bütün sorunlarımızı çözdü. Çözmeye de devam ediyor” dediler.

KARS TARİHİNDE ASFALT MI GÖRMÜŞTÜ?

Kars'ın ilk defa sıcak asfalt gördüğünü belirten vatandaşlar; “Kars tarihinde asfalt mı görmüştü? Yıllarca üst üst yapılan yollar her gün bozuluyordu. Üst üste yapılan kaldırımlar evlerimizi iş yerlerimizi bodrum yapmıştı. İlk kez Kars'ta yollar kazılarak sıcak asfalt yapıldı. Cadde ve sokaklarımız derli toplu oldu. Görmediğimiz hizmetleri gördük. Daha ne isteyelim arabalarımız kırılmıyor. Sularımız akıyor. Çöplerimiz alınıyor. Biz başkan her türlü desteği veriyoruz. Çünkü o doğru işler yapıyor. Allah yardımcısı olsun” diye konuştular.

Öte yandan yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, tarihi dokusuyla ön plana çıkan Kars'ı, hak ettiği yere taşımak için gece-gündüz demeden yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş; “2009'da aldığımız Kars ile şimdiki Kars arasından büyük fark var. Her anlamda Kars kabuğunu kırdı. Her tarafta çalışma yapılıyor. Kars'ta yapılan çalışmaların tamamlanması için milletvekillerimizle, il teşkilatımızla yoğun çaba gösteriyoruz. Kıt imkanlarla, borçla devraldığımız bir belediyeden, işçilerinin maaşını veren, borçlarını ödeyen ve en önemlisi de Kars'ta projeleri hayata geçiren bir belediye olduk. Halkımız bize güvendi. Bizlerde onlar için, Kars için çocuklarımızın geleceği için Kars için çalışıyoruz. Çalışmalarımız aynı hızda devam edecek. Bayram sonrasında inşallah Yapı Kredi Bankası'nın bulunduğu cadde, Halk Bankası'nın bulunduğu bölgede yol ve kaldırım çalışmalarımız başlayacak. Bu cadde üzerinde işyerleri bulunan vatandaşlarımızdan da bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber