THY'den 'Özel Yolcu Programı' hizmeti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Şubat 2006 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Hava Yolları (İHA), yeni Özel Yolcu Programı Miles&Smiles ile üyelerini 4'lü kart sistemiyle buluşturmaya hazırlanıyor.

THY'den konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Buna göre, THY Miles&Smiles ile üyelik numaraları değişmeden ve kazanılmış haklar aynen muhafaza edilerek, üyelerin hedeflerine daha çabuk ulaşacağı ve daha fazla ayrıcalığa sahip olacağı yepyeni bir Özel Yolcu Programı'nı hizmete sunuyor. Üyeler, programda mevcut olan Classic ve Elite kart hizmetinin yanı sıra yepyeni ve avantajlı 2 kart ile tanışıyor.

Classic kart sahibi üyeler, son 12 ay içinde sadece 20 bin Club mil karşılığı uçuş gerçekleştirerek. Classic Plus kart sahibi olabilecek ve Ekonomi Class'ta seyahat edilse dahi, bu kart ile tüm THY iç hat uçuşlarında Business Class kontuarında check-in yaptırabilecek, özel bekleme salonlarından faydalanabilecek, ek ücret ödemeden daha fazla bagaj taşıma hakkıyla seyahat etme imkanı bulabilecek.

THY'den konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Türk Hava Yolları Business Class uçuşlarında ekonomi mil değerinin 2 katını kazanma, kart statüsünü korumak için en fazla 10 bin mile kadar Club mil satın alma imkanı, ücretli Business Class uçuşlarda birlikte seyahat edilen 1 kişiye yüzde 50 indirimli Business Class bileti. Elite kart sahibi üyeler ise, son 12 ay içerisinde 80 bin Club mil karşılığı uçuş gerçekleştirerek Miles&Smiles program üyeliğinin ve avantajlarının zirvesi olan Elite Plus kart sahibi olabilecek ve böylece mevcut Elite kart avantajlarının yanı sıra iç ve dış hat Business ve Ekonomi Class Türk Hava Yolları uçuşlarında yer garantisi imtiyazı, mil harcamaksızın yılda iki defa kullanılabilecek Business Class'a upgrade hakkı, üyelerin aile bireyleriyle birlikte tek bir hesapta mil toplayıp harcayabilmelerini sağlayacak. 'Aile Milleri' uygulaması, üyelerin diledikleri bir kişiye hediye edebilecekleri Elite kart ve daha fazlasına sahip olabilecekler."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber