Bıçakla tehditler savurdu, güçlükle hastaneye götürüldü

ŞANLIURFA'da, alkol aldığı ileri sürülen 66 yaşındaki Recep B., eline aldığı bıçakla yarı çıplak çıktığı sokakta yakınlarına tehditler savurmaya başladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Ağustos 2013 21:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bıçakla tehditler savurdu, güçlükle hastaneye götürüldü

Ayakta durmakta güçlük çeken Recep B., bıçakla direndiği polisler tarafından biber gazı ile etkisiz hale getirilip kelepçelendikten sonra hastaneye götürüldü.

Olay, bugün öğleden sonra Yenişehir Mahallesi'nde meydana geldi. Çeşitli suçlardan uzun süre cezaevinde kaldığı ve alkol bağımlısı olduğu için eşi ve çocukları tarafından terk edildiği ileri sürülen Recep B., alkol aldıktan sonra yakınlarının yaşadığı sokağa geldi. Gömleğini çıkaran Recep B., elindeki bıçakla yakınlarına hakaret ve tehditler savurmaya başladı. Mahalle sakinleri Recep B.'ye engel olamayınca polisten yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, Recep B.'ye kendisini hastaneye götürme teklifinde bulundu. Bu talebe olumsuz yanıt veren Recep B., elindeki bıçakla polislerin kendisine yaklaşmasına da engel oldu. Polis ekipleri, konuşarak ikna edemedikleri Recep B.'yi sprey biber gazı ile etkisiz hale getirerek elindeki bıçağı aldı. Buna rağmen direnmeyi sürdüren Recep B., elleri arkadan kelepçelendikten sonra polislerin çağırdığı ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber