Otomobiliyle giderken koluna ve bacağına kurşun isabet etti

GAZİANTEP'te, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşun, seyir halindeki otomobilin camını delip, 56 yaşındaki sürücü Kazım Bozgeyik'in kol ve bacağına isabet etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Ağustos 2013 22:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Otomobiliyle giderken koluna ve bacağına kurşun isabet etti

Kurşunun sıyırmasıyla hafif yaralanan sürücü hastanede tedavi edilirken, polis tabancanın kim tarafından ateşlendiğini belirlemek için çalışma başlattı.

Olay, öğleden sonra Perilikaya Mahallesi 100'üncü cadde üzerinde meydana geldi. 27 PU 886 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Kazım Bozgeyik, nerden geldiği belli olmayan kurşunun aracın camını delip kolunu sıyırdıktan sonra bacağına isabet etmesi sonucu yaralandı. Bozgeyik, otomobilini park ederek durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bozgeyik, gelen ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil servise alınan Bozgeyik, ayakta tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi. Bozgeyik, polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere 25 Aralık Polis Merkezi'ne götürüldü.

Polis ekipleri, Bozgeyik'in yaralanmasına neden olan kurşunun hangi tabancadan ve kim tarafından ateşlendiğini araştırıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber