Kartal Cezaevi'nde silahlı mahkum paniği

KARTAL H Tipi Açık Cezaevinde yatan ve izinli olan bir mahkum, arkadaşlarını ziyaret için silahıyla geldiği cezaevinde gardiyanlarla tartıştı, silah çekti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Ağustos 2013 23:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kartal Cezaevi'nde silahlı mahkum paniği

Olay yerine polis ekipleri sevkedildi. Mahkum, yaşanan kargaşadan yararlanarak kaçtı.

Olay bu gün saat 14.00 sıralarında Kartal Cezaevi Nizamiyesi'nde meydana geldi. Kartal H Tipi Cezaevinde yatmakta olan ve izinli olan Eyüp Akçay, arkadaşlarını ziyaret etmek için cezaevine geldi. Cezaevinin girişindeki nizamiyede Eyüp Akçay, iddialara göre çok bekletildiğini öne sürerek gardiyanlarla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Eyüp Akçay yanında getirdiği tabancayı gardiyanlara doğrulttu. Bu sırada cezaevi nizamiyesinde büyük bir kargaşa çıktı. Cezaevi yönetiminin haber vermesi üzerine, cezaevi önüne çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Meydana gelen kargaşadan yararlanan Eyüp Akçay, bir otomobile binerek kaçtı. Eyüp Akçay'ın yakalanması için polis ekipler, geniş çaplı aramalara başladı.

Polis ekipleri görüş için cezaevinin önünde bekleyen mahkum yakınlarını cezaevinin önünden uzaklaştırdı. Bazı mahkum yakınları, görüş için cezaevi önünde uzun süre bekletildiklerini, tartışmanın da bu nedenle çıkmış olabileceğini söylediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber