Valinin veda yemeği tartışmaları da beraberinde getirdi

Aydın Valisi Kerem Al’ın tayinin çıkması ve dün gece verilen veda yemeğinin ardından sosyal medyada adeta valinin tayinin yerinde veya yerinde olmadığı tartışması başladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2013 14:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Valinin veda yemeği tartışmaları da beraberinde getirdi

Aydın Valisi Kerem Al'ın tayinin çıkması ve dün gece verilen veda yemeğinin ardından sosyal medyada adeta valinin tayinin yerinde veya yerinde olmadığı tartışması başladı.

Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün, “Aydın Valisi Sayın Kerem Al görev süresi içinde hiç sanayiye (Küçük) uğramamış ve yüzünü de neredeyse görmemişiz, ondan dolayıdır ki Aydın dan gitmesine vesile olanlara çok teşekkür ediyorum” diye açıklama yaparken bazı vatandaşlar ise valinin gitmesine üzüldüklerini belirtiler.

Aydın eski belediye başkanı Hüseyin Aksu ise, “Sayın vali, yeteri kadar hata yaptı. Ruhsatı olmayan garajın temelini attı. Sonra hatasını örtmek için, zorla kanunsuz ruhsat kestirdi. Sonda bu kabahati de örtmek için, soruşturma açılmasına izin verilmedi. Her şey kanunlara uygun yapılmalı. Ruhsatsız bina yapmak suçtur. Buna benzer çok konuda tarafsızlık adına kusurlara ve aykırılıklara göz yumdu. Ama sonunda, belediyeye çiftlik jeotermal sahasını vermedi diye üzerine saldıranlara da gerekli cevabı devlet adına veremedi. Bir valinin bu kadar aciz duruma düştüğünü görmemiştim. Taraf olmamak için bertaraf olmak buna denir” sözleri ile valinin tayinini yorumladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber