Adana Büyükşehir'de sözleşmeliler kadrolu oldu

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde sözleşmeli personelin kadroya geçmesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2013 11:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adana Büyükşehir'de sözleşmeliler kadrolu oldu

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde sözleşmeli personelin kadroya geçmesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Zihni Aldırmaz, kadroya geçen sözleşmeli personelin işlemlerini bir an önce bitirmek istediklerini belirterek, ilçe belediyeleri başka kurumlara da bu konuda geç kalmamaları için çağrıda bulundu.

Sözleşmeli personelin kadroya alınması konusunda Adana'da ilk kurum olduklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Belediyemiz bünyesinde 234 sözleşmeli personel kadroya geçti. ASKİ'ye de bu konuda bugün talimat vereceğim ve işlemleri bir an önce yapmalarını isteyeceğim. Kadroya geçtikten sonra 5 yıl belediyeden ayrılamayacaksınız. Memur oluyorsunuz ama Belediyelerin farklı bir yapısı vardır. Belediyecilik gönül ve sevgi işidir. Adana'ya hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Bir aile olacak çalışacağız ve aynı verimlilikle görev yapacağınıza inanıyorum” dedi.

Aldırmaz, kadroya geçen personelin genç ve önünün açık olduğunu söyleyerek, “Başarılı olmanız için elimizden geleni yapacağız. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Nermin Akray da, hayırlı olsun dileğinde bulunarak, “İçinizde bizden sonra bayrağı taşıyacak çok değerli arkadaşlarımız var. Başarılarınız devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Güllü Bakır ise, kadroya geçen personelin başarılı olması için işini sevmesi gerektiğini kaydederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Törenin sonunda kadroya geçen personel adına Zihni Aldırmaz'a çiçek ve plaket verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber