Validen gözdağı: Kimse emeliliğim için boşuna umutlanmasın

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Şubat 2006 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu Valisi Kemal Yazıcıoğlu, mafya-çete bağlantılı kişilerin faaliyetlerini yeniden sürdürmek için kendisinin emekliye ayrılmasını beklediği şeklindeki iddialar için, "Kimse boşuna umutlanmasın" dedi.

8.5 yıldır görev yaptığı Ordu Valiliği'nden 28 Şubat 2006 tarihinde emekliye ayrılacak olan Vali Kemal Yazıcıoğlu, görev yaptığı süre içerisinde 'terör, mafya ve çete' olaylarına kesinlikle izin vermediğini belirtti. Bu tür unsurların Ordu'da barınmalarına kesinlikle izin verilmeyeceğini ifade eden Vali Yazıcıoğlu, emekliye ayrılmasının ardından bu tür unsurların yeniden ortaya çıkacağı şeklindeki iddialara katılmadığını söyledi. Vali Yazıcıoğlu, "Kimse boşuna umutlanmasın, gelecek vali her türlü tedbiri alacaktır. Şu anda bir sistem var ve bu sistem yürüyor. Böyle bir durum olduğunda o sistem gereğini yapacaktır. Endişe edilecek bir durum yoktur" dedi.

Memuriyet hayatına 29 Ekim 1967 yılında polis olarak başlayan ve emniyet teşkilatında aralıksız 30 yıl görev yapan Kemal Yazıcıoğlu, 29 Ekim 1997 tarihinde de Ordu'ya vali olarak atanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber