Av tüfeğiyle camına ateş ettikleri kuyumcudan 35 altın bilezik çaldılar

ADANA'da av tüfeği ile kuyumcuyu basan kar maskeli 2 kişi, 35 altın bilezik çaldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2013 20:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Av tüfeğiyle camına ateş ettikleri kuyumcudan 35 altın bilezik çaldılar

Güvenlik kameralarından eşkali belirlenen şüphelilerden 17 yaşındaki A.B., olaydan 30 dakika sonra ağabeyinin işyeri olan cep telefonu bayisinde bilgisayarda oyun oynarken yakalandı.

Olay, bugaün öğle saatlerinde merkez Seyhan İlçesi Şakirpaşa Caddesi üzerindeki Karaoğlu Kuyumculuk'ta meydana geldi. Kuyumcuya gelen kar maskeli tüfekli 2 kişi, işyerinin camına ateş ettikten sonra hızla içeriye girdi. İşyeri sahibi Muhittin Karaoğlu'nu tehdit edip alarm butonundan uzaklaştıran soyguncular, vitrin olarak kullanılan tezgahta duran 35 bileziği alıp, dışarıda bıraktıkları plakasız motosiklete binerek ara sokaklara kaçtı.

BİLGİSAYARDA OYUN OYNARKEN YAKALANDI

Soygun ihbarını alan polis ekipleri, kısa sürede bölgeyi kuşatıp şüpheli şahıslar üzerinde çalışma başlattı. Olay yerine giden karakol görevlileri de işyerinin güvenlik kamerasından şüphelilerin eşkalini tespit edip, ekiplere telsiz ile anons yaptı. Verilen eşkal bilgilerine gören şüphelilerden birinin daha önce de 4 kez kuyumcu soygununa karışıp serbest kalan A.B. olduğu saptandı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi olaydan 30 dakika sonra ağabeyinin cep telefonu bayisi olan işyerinde bilgisayarda oyun oynarken yakaladı.

MAHALLELİ POLİSİ TAŞLADI

Şüphelilerin kullandığı motosiklet de Ova Mahallesi 44158 sokakta terk edilmiş olarak bulundu. A.B.'nin gözaltına alındığını gören mahalle sakinleri polis ekiplerine taş atarak direndi. Atılan taşlardan biri ekip otosunun arka camına isabet etti. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheli, çekim yapan gazetecilere saldırıp, küfretti. Silahlı soygun iddiasını kabul etmeyen A.B., Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Altınlarla kaçan diğer şüpheli ise aranıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber