Üniversiteli genç uyuşturucu kurbanı oldu

İzmir'de, bir üniversite öğrencisi genç, iddiaya göre evde arkadaşlarıyla uyuşturucu alıp alkol içtikten sonra hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2013 09:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üniversiteli genç uyuşturucu kurbanı oldu

Olay, İzmir'in Karabağlar İlçesi Muammer Akar Mahallesinde bir evde sabah 06.00 sıralarında meydana geldi. Ailesi Urla'ya yazlık evlerine giden 19 yaşındaki İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencisi Barışcan Akhan eve arkadaşlarını davet etti. Birlikte alkol alan 5 arkadaşın sonrasında esrar ve uyuşturucu hap aldıkları iddia edildi. Bir süre sonra ev sahibi genç Barışcan Akhan bir anda yere yığıldı. Bu sırada eve yeni geldiklerini öne süren Akhan'ın arkadaşları, talihsiz genci kapının önünde yatarken bulduklarını iddia etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, üniversiteli gencin hayatını kaybettiğini tespit etti. Üniversiteli gencin kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi amacıyla cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis, Akhan'ın arkadaşları B.G.(18), B.T.(18), B.G.(18) ve A.C.O.(18)'i ifadelerini almak üzere Basın Sitesi Polis Merkezi'ne götürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber