Adanalı Büyükşehir'in verdiği hizmetten memnun

Büyükşehir Alo 153 ekibinin yaptığı anket çalışması Büyükşehir Belediyesi’nin Adana genelinde ve Turgut Özal Bulvarı’nda yaptığı çalışmadan çevre esnafının memnun olduğunu ortaya koydu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2013 22:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adanalı Büyükşehir'in verdiği hizmetten memnun

Büyükşehir Alo 153 ekibi, bir süre önce asfalt çalışması yapılan Turgut Özal Bulvarı'nda faaliyet gösteren esnafla yüzyüze anket çalışması yaptı. Çalışmada ev ve işyeri sahibi 712 kişi ile yüzyüze görüşüldü ve Büyükşehir çalışmaları görüşleri soruldu.

Görevlilerin Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinden duyulan memnuniyete ilişkin yönelttiği soruya vatandaşlar yüzde 83 oranında “evet” yanıtı vererek, hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Aynı soruya yüzde 14 “yeterince memnun değilim” yanıtını verirken yüzde 3'lük kesim ise bir fikri olmadığını belirtti.

Bu sonuç göre Adanalıların Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olduğunu ortaya koydu.

En çok memnun olunan hizmetlerin başında yol ve kaldırım çalışmaları, temizlik hizmetleri, park, bahçe ve peyzaj çalışmaları, ulaşım planlaması ile zabıta faaliyetleri geldi.

Ayrıca ASKİ'nin altyapı çalışmaları da vatandaşların memnun olduğu hizmetler arasında yer aldı.

Öte yandan, Turgut Özal Bulvarı sakinleri ve bulvarda faaliyet gösteren esnaf, bulvarda yapılan asfalt çalışmasından yüzde 93 oranında memnun olduğunu ifade etti.

Anket çalışması sırasında Alo 153'ün faaliyetleri ve tanınırlırlığı üzerine yapılan çalışmadan da olumlu sonuçlar çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber