Bankayı soydu, kapısında yakalandı

İzmir'de, kurusıkı tabancayla güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip veznedeki yaklaşık 37 bin lirayı alan kişi, henüz banka şubesi önündeyken yunus timlerince yakalandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2013 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karşıyaka ilçesinde, kurusıkı tabancayla güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip veznedeki yaklaşık 37 bin lirayı alan kişi, henüz banka şubesi önündeyken yunus timlerince yakalandı.

Yalı Caddesi'ndeki bir banka şubesine giren R.Ş. (36), elindeki kurusıkı tabancayla tehdit ettiği bankanın güvenlik görevlisinin silahını aldı. Daha sonra banka görevlilerince yanındaki poşete veznedeki 36 bin 970 lirayı koyduran R.Ş, dışarı çıktı.

Bu sırada panik butonuna banka çalışanlarınca basılması üzerine olay yerine giden İzmir Emniyet Müdürlüğü yunus timlerinden bir polis, motosikletinden henüz banka şubesi önünde olan zanlının üzerine atladı. Bankanın güvenlik görevlisinin de yardımıyla etkisiz hale getirilen R.Ş, gözaltına alındı.

Çeşitli suçlardan sabıkası olan, daha önce ödeyemediği borcu nedeniyle hapiste yatan zanlının, ilk ifadesinde, piyasaya 70 bin lira borcu bulunduğu için böyle bir yola başvurduğunu ileri sürdüğü belirtildi.

Su tesisatçısı olan R.Ş'nin, iki çocuğu bulunduğu, iki ay önce eşinden ayrıldığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber