STK'lar uçakta taciz iddiasına tepki gösterdi

VAN'dan Ankara'ya gitmek için geçen ay yolcu uçağına binen Van Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Yrd.Doç.Dr. Vural Polat'ın, bir hostesi taciz ettiği iddiaları bazı sivil toplum kuruluşları tarafından kınandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Ağustos 2013 19:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
STK'lar uçakta taciz iddiasına tepki gösterdi

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yapılan basın açıklamasına aralarında Sağlık-Sen, Uluslararası Doktorlar Birliği, Mazlum-Der, Tabipler Odası Van Şubesi temsilcilerinin bulunduğu 41 sivil toplum örgütü temsilcisi ve sağlık çalışanlarının olduğu yaklaşık 500 kişi katıldı. Sağlık-Sen Van Şube Sekreteri Fakirullah Ergül, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Yrd.Doç.Dr. Vural Polat hakkındaki taciz iddiasının bir iftira olduğunu ve toplum vicdanını yaraladığını söyledi.

"BU BİR KOPLODUR"

İddiaları ortaya atanların koplo hazırladığını öne süren Sağlık-Sen Şube Sekreteri Fakirullah Ergül, bazı internet sitelerinde çıkan haberlerin ısmarlama olduğunu bazı çevrelerin gayri meşru amaçlarına ulaşmak için bu yola başvurduğunu iddia etti. Ergül, şöyle dedi:

"Bu güne kadar kendisine ve birlikte çalıştığı ekibe yönelik yapılan hiçbir iftiraya aldırış etmeden kamu kaynaklarını suistimal etmek isteyenlere müsamaha göstermeyen Vural Polat Van için bir kazançtır. Bu çirkin ve maksatlı iftiraya rağmen sayın hocamız ve ekibi, Van halkına hizmet etmek için görevini başındadır. Hocamız Yrd. Doç. Dr. Vural Polat hakkındaki bu çirkin iftirayı kınıyor, bu komployu tezgahlayanları lanetliyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber