Fotoğrafçılar Ahlat'ta buluşacak

Bitlis'in Ahlat ilçesinde 23-24-25 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Avrasya-Ahlat Kültür Şenlikleri kapsamında Ahlat Selçuklu Fotoğraf Kulübü Kültür ve Turizm Derneği (SFK) ile Bir Dünya Fotoğrafçılık Kulübü tarafından fotoğraf sergisi de düzenlenecek.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2013 20:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Fotoğrafçılar Ahlat'ta buluşacak

Ahlat'ın ülkemizden ve dünyadan birçok fotoğrafçının eserlerinden oluşan fotoğraf sergisine ev sahipliği yapmaya hazırlandığını ifade eden SFK Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Akçelik, "Ahlat- Avrasya kültür Haftası'na katkı sağlayabilmek için fotoğraf sergisi ve Ahlat Foto Maraton adı altında etkinlikler yapmayı planladık. Planlanan bu etkinlikler için tüm hazırlıkları tamamladık. Etkinlikler kapsamında ülkemizden ve dünyadan 40 fotoğrafçının eserleri sergilenecek. Öte yandan Ahlat Foto Maraton kapsamında da birçok fotoğrafçıyı etkinliğe davet ettik. Yaklaşık 50 fotoğrafçıdan oluşan bir grubun katılacağını tahmin ediyoruz. Foto Maraton kapsamında gelen fotoğrafçı grubuna ilçemizin tarihi ve doğal güzelliklerini ön plana çıkarmayı hedefleyen bir tanıtım programı sunmayı hedefledik" dedi.

Akçelik, yapılan organizasyonun ilçe adına çok yönlü bir tanıtım mekanizması oluşturacağını belirterek, "İlçeye gelen fotoğrafçıların en iyi izlenimlerle buradan ayrılmaları için elimizden gelen tüm katkıyı sunmaktan kaçınmayacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber