Köy okulunun büyük başarısı

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'ne bağlı Tatköy'de Ramazan Karabağır Ortaokulu öğrencileri, 2013 yılı SBS Yerleştirme Sonuçlarına göre büyük başarı elde etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2013 20:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Köy okulunun büyük başarısı

Tatköy Ramazan Karabağır Ortaokulu Müdürü Süleyman Karaca, sınavda çok büyük başarı elde ettiklerini, öğrencilerinin büyük bir kısmının istediği okullara rahatça girebildiklerini söyledi. Karaca, "Yıl içerisinde yaptığımız çalışmaların amacına ulaştığını görmek bizleri oldukça memnun etti. Öğrencilerimizin deneme sınavlarında ve Performans Takip Sınavı'nda il çapında aldıkları derecelerin tesadüf olmadığını, başarımızın sürekli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Okulumuz ilçemizin gurur kaynağı olmuştur" dedi.

SBS' de okul olarak güzel başarılar elde ettiklerini dile getiren Karaca, "Okulumuzdan bu yıl 20 öğrencimiz SBS'ye girdi. 8.Sınıf SBS yerleştirme sonuçlarına göre bu 20 öğrencimizden 2'si' Bucak, 3'ü Kumluca olmak üzere toplam 5 öğrencimiz Fen Liselerine, 3 öğrencimiz Sosyal Bilimler Liselerine, 4 öğrencimiz Anadolu Sağlık Meslek Liselerine, 3 Öğrencimiz Anadolu Liselerine, 2 öğrencimiz Anadolu İmam Hatip Liselerine, 1 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesine, 1 öğrencimiz ise Anadolu Ticaret Meslek Lisesine olmak üzere toplam 19 öğrencimizi istedikleri okullara yerleştirdik. Okulumuzun bu yılki SBS yerleştirme oranı yüzde 95 gibi gurur verici bir rakama ulaşmış bulunmaktadır. Bunun yanında 1 öğrencimizde tercihinde yedek sırada bulunmaktadır. Onun da istediği tercihine yerleşmesi durumunda başarımız daha önce Korkuteli'de görülmemiş bir seviyeye ulaşarak yüzde 100 olarak gerçekleşecektir" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber