Amasya'da çılgın proje hazırlığı

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya'da trafik sorununu büyük ölçüde çözecek ve rahatlatacak çılgın projeyi 15 gün içerisinde kamuoyu ile paylaşacaklarını açıkladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2013 16:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Amasya'da çılgın proje hazırlığı

AK Parti Amasya Milletvekili Dr. Avni Erdemir, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Bilal Dümen, parti yöneticileri ve mahalle muhtarlarıyla inşası devam eden çevre yolunda yaptığı incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Özdemir, "15 gün sonra Amasya ile ilgili çok önemli bir projeyi açıklayacağız. Amasya'nın trafiğini büyük ölçüde çözecek ve rahatlatacak. Tabiri caizse Amasya'nın çılgın projesi dediğimiz bir projeyi paylaşacağız" dedi.

2014 yılı sonunda tamamlanması öngörülen çevre yolunun ağır tonajlı araçlar ile yolcu otobüslerinin şehir merkezine girişini engelleyeceğini, söz konusu çılgın proje ile de şehir içindeki trafik sorunu ortadan kaldırmayı hedeflediklerini anlatan Özdemir, ayrıca eski Amasya Lisesi'nin yerine yapılacak meydan projesi kapsamındaki otoparkın 450 araç kapasiteli olacağını kaydetti.

Amasya'nın bir şantiyeye dönüştüğünü, çevre yolu konusunda da ödenek ve kamulaştırma probleminin kalmadığını vurgulayan Ak Parti Amasya Milletvekili Dr. Avni Erdemir, "Allah'a şükürler olsun. Bugün 'çevre yolu yapılacak mı, yapılmayacak mı' bu konuyu tartışmıyoruz. 2014'e bitirecek miyiz, bitirmeyecek miyiz bu çok önemli bir husus" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber