Alman uçak mühendisi Fethiye'de ölü bulundu

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde yaşayan uçak mühendisi Alman 48 yaşındaki Uda Mönner, oturduğu dairenin banyosunda ölü bulundu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Ağustos 2013 16:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alman uçak mühendisi Fethiye'de ölü bulundu

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde yaşayan uçak mühendisi Alman 48 yaşındaki Uda Mönner, oturduğu dairenin banyosunda ölü bulundu.

Yunanistan'ın Rodos adasında yürütülen bir projede görev alan uçak mühendisi Udo Mönner, nisan ayında Türkiye'ye geldi ve Fethiye'nin Patlangıç Mahallesi'nde bir binanın birinci katındaki daireyi kiraladı. Haftanın belirli günlerinde Rodos adasına giderek çalışmalar yürüten Mönner, 2 gün önce Fethiye'deki evine döndü.

KAPI VE PENCERELER AÇIK KALDI

Genelde geceleri kapı ve pencerelerini kapatan, dairesinde yanık ışık bırakmayan Mönner'in komşuları, gece kapı ve pencerelerin açık, banyo ışığının sürekli yanık olmasından şüphelendi. Komşular, bu sabah saat 09.00 sıralarında polise başvurarak durumdan şüphelendiklerini söyledi.

123456789101112131415

Olay yerine gelen polis ekibi kapıyı çilingir yardımıyla açıp eve girince, Udo Mönner'in banyoda ağzı ve burnunda kan bulunan cansız bedeniyle karşılaştı. Olaya ilişkin soruşturma başlatan polis, apartman sakinlerinin ifadesine başvurdu.

"RODOS'A GİDİP GELİYORDU"

Olay yerine çağrılan dairenin sahibi İsmail Çınaroğlu, Uda Mönner ile 2012 yılında tanıştığını söyledi.

Uda Mönner'in geçen yıl da 7 ay dairesinde kiracı olarak kaldığını anlatan Çınaroğlu, "Yazları Fethiye'de kışları ise Antalya'da bir otelde geçiriyordu. Bu yıl nisan ayında tekrar eve yerleşti. Parasını peşin ödeyen biriydi. Ölüm olayının nasıl gerçekleştiğini bilmiyorum" dedi.

Mönner'in oturduğu apartmanın karşısındaki komşusu Bilal Habeşkonur da "Mönner'in evi dikkatimi çekti. Çok titiz bir insandır. Geceleri kapı ve pencerelerini kapatır, ışıklarını tamamen söndürür. Dün gece tam tersi olunca bu apartmana geldim. Komşusuyla birlikte polisi aradık. Polis geldi, şu an inceleme yapılıyor. Kilolu biriydi. Ağzından burnundan kan gelmiş. Kesin sebebini bilemiyorum. Ancak beyin kanaması olabilir" diye konuştu.

KALP KRİZİ ŞÜPHESİ

Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görevli tabip tarafından incelenen Uda Mönner'in cenazesi, Fethiye Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü görevlileri tarafından kaldırıldı. Aşırı kilolarından dolayı güçlükle daireden çıkarılan Uda Mönner'in cesedi, Fethiye Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.

Alman uçak mühendisinin kalp krizi geçirmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber