Adana'da 6 taraftara adli işlem yapıldı

PTT 1.Lig'de Adanaspor ile Orduspor arasında oynanan karşılaşmada kötü ve çirkin tezahüratta bulunan sahaya maytap atan, daha önceki bir maçta koltukları kıran toplam 6 kişiye adli işlem yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2013 21:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adana'da 6 taraftara adli işlem yapıldı

Adana Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 19 Ağustos Pazartesi günü 5 Ocak Stadı'nda Adanaspor-Orduspor takımları arasında oynanan futbol müsabakası öncesinde ve sonrasında alınan etkin güvenlik önlemleri sayesinde olası olayların engellendiği ve müsabakanın tamamlanmasının sağlandığı belirtildi.

Açıklamada, alınan bu önlemler çerçevesinde kimlikleri tespit edilen bir kişiye kötü ve çirkin tezahürattan, bir kişiye saha içerisine yabancı madde (maytap) atmaktan 6222 sayılı Sporda Şiddetin ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde adli işlem yapıldığı belirtildi.

Ayrıca 12 Mayıs 2013 tarihinde Adanaspor- Manisaspor takımları arasında oynanan futbol müsabakasında taşkınlık yaparak koltuk kırarak tesislere zarar verdiği görüntü ve resimlerle tespit edilen 4 kişiye de adli işlem uygulandığı kaydedildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber