Bin öğrenci aynı anda kitap okudu

Gaziantep'te "Benim sadık yarim güzel kitaptır" projesi kapsamında, 43 sosyal tesisteki bin öğrenci aynı anda kitap okudu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2013 20:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bin öğrenci aynı anda kitap okudu

Şahinbey Belediyesince yürütülen "Benim sadık yarim güzel kitaptır" projesi kapsamında, Spor Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ŞAHMEK) bünyesinde faaliyet gösteren 43 sosyal tesiste eğitim gören bin öğrenci aynı anda kitap okudu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Parkı'nda düzenlenen kitap okuma etkinliği ve pikniğe bin öğrenci katıldı. Öğrenciler, öncelikle palyaço eşliğinde gönüllerince eğlendi. Düzenlenen yarışmalara da katılan öğrenciler, çuval oyunu ve yumurta taşıma oyununda hünerlerini sergiledi. Müzik eşliğinde oynayan bin öğrenci, yarışma sonunda hep birlikte kitap okudu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Etüt ve Rehber Öğretmeni Mehmet Sait İzi, 43 sosyal tesiste çocuklara çeşitli dallarda eğitim verdiklerini kaydetti.

Bugün de sosyal tesislerde bulunan bin öğrenciyle aynı anda kitap okuduklarını aktaran İzi, "Çocuklarımıza hem kitap okuma alışkınlığı kazandırmak hem de arkadaşlarına örnek olmaları açısından bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Etkinliğimiz sadece kitap okumakla sınırlı değil, burada çocuklarımıza çeşitli aktiviteler yaparak, yarışma ve piknik yaparak, onları eğlendiriyoruz" ifadesini kullandı.

Öğrenciler de kitapların kendilerini gliştirdiğini belirterek, belediye yetkililerine teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber