3 metre yükseklikten denize düştü

Denize düşen kadını kurtarmak için çevredekiler seferber oldu

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Ağustos 2013 11:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
3 metre yükseklikten denize düştü

ORDU'da dün akşam sahilde gezen 60 yaşındaki Emine Koç, karanlık nedeniyle dengesini kaybederek 3 metre yükseklikten denize düştü. Herkesin kurtarmak için seferber olduğu kadın, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından sedyeye konularak ip yardımıyla çıkarılıp hastaneye kaldırıldı.

Olay dün akşam Ordu'nun Bahçelievler Mahallesi'ndeki Vali Konağı yanında meydana geldi. Emine Koç, yürümek için yalnız başına sahile gitti. Vali Konağı karşısına geldiği sırada dengesini kaybeden Emine Koç, 3 metre yükseklikten denize düştü. Kadının çığlıkları üzerine vatandaşlar seferber oldu. Sağlık ekipleri ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Suya giren vatandaşlar kadını denizden çıkararak kumsala taşıdı. Olay yerine gelen ekipler, vatandaşların da yardımıyla Emine Koç'u düştüğü yerden sedyeye koyarak halat yardımı ile yukarı çekip kurtardı.

Sağ kolu kırılan ve başından yaralanan Emine Koç'a ilk müdahale burada yapıldı. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kurtarılan Emine Koç, ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber