Oyun makinelerinin kasasında bulunan bozuk paraları çaldı

Suşehri‘nde faaliyet gösteren bir işletmede meydana gelen hırsızlık olayında bir kişi, işletmede bulunan oyun makinelerinin bozuk paralarını çaldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2013 09:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Oyun makinelerinin kasasında bulunan bozuk paraları çaldı

Suşehri'nde faaliyet gösteren bir işletmede meydana gelen hırsızlık olayında bir kişi, işletmede bulunan oyun makinelerinin bozuk paralarını çaldı.

Edinilen bilgiye göre, işletmeye duvardan atlayarak girdiği iddia edilen U.A.(24) isimli şahsın işletmede bulunan 3 adet oyun makinesinin bozuk para kasa bölümlerini kırıp oyun makinelerinin içerisinde bulunan paraları alarak ortadan kaybolduğu iddia edildi. Sabah iş yerini açan işletme sahibinin durumu fark etmesi üzerine olay yerine geniş kapsamlı inceleme başlatan Suşehri Emniyet Müdürlüğü ekipleri kısa sürede olay yerinden topladığı parmak izi ve güvenlik kameralarından U.A. isimli şahsın İstanbul'dan Suşehri'ne geldiği ve Arpacı köyündeki babasının yanından alınarak gözaltına alındı.

U.A.'nın üzerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen işletmeden aldığı tespit edilen 300 TL bozuk para ve bir adet fotoğraf makinesi çıktı. Bozuk paralar ve fotoğraf makinesi işletme sahibine teslim edildi. U.A. yapılan sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

U.A.'nın hırsızlık yaptığı iddia edilen işletmede dondurma yediği ve meyve suları içtiği tespit edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber