İstabul'da trafik çilesi

TEM Otoyolu İstoç mevkiinde devrilen hafriyat kamyonu trafiği kitledi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Ağustos 2013 12:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstabul'da trafik çilesi

İşlerine gitmek için yola çıkan vatandaşlar yolda kaldı, havaalanına gitmeye çalışan vatandaşlar da uçaklarını kaçırdıklarını söyleyerek tepki gösterdi.

Hafriyat kamyonundan dökülen kumların temizlenmesinin ardından 10.30'da trafik tamamen trafiğe açıldı, vatandaşların da trafik çilesi bitmiş oldu.

TEM Otoyolu İstoç mevkiinde devrilen hafriyat kamyonu trafiği felç etti. Sabah saatlerinde meydana gelen kazada bir hafriyat kamyonu devrildi, trafik kitlendi, işlerine gitmek için yola çıkanlar saatlerce yolda kaldı. Bazı vatandaşlar trafik nedeniyle uçaklarını kaçırdıklarını söylerken, Almanya'ya gittiğini söyleyen Sinan Turan isimli vatandaş da "Giresun'dan buraya 8 saatte geldim, 4 saattir burada bekliyoruz. Yaptığım kilometre 5-6 kilometre anca olur yani. Gitmiyor bir türlü" dedi. 2-3 saattir trafikte olduklarını söyleyen, bazı sürücülerde emniyet şeridinin kullanılmasına tepki gösterdi. Adım adım ilerleyen trafikte bir sürücü aracını kenara çekip trafiğin bitmesini bekledi, bir sürücü de arızalanan aracının üzerinde oturarak çekicinin gelmesini bekledi. Motosikletli trafik polis ekipleri de, araçların emniyet şeridini kullanmaması için anons yaptı. Devrilen hafriyat kamyonun sahibi olduğunu söyleyen vatandaş da , "Buradan gelirken önüne araba kırmış, o da arabaya çarpmamak için bariyerlere çarpmış buraya devirmiş arabayı" diye konuştu. Yola hafriyat kamyonundan dökülen kumların temizlenmesinin ardından 10.30'da trafik açıldı, vatandaşların da çilesi bitmiş oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber