Otomobilin çarptığı belediye başkanı yaralandı/ Video

Zonguldak'ın Ormanlı Belde Belediye Başkanı Yaşar Sever, yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2013 17:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Beldesi Belediye Başkanı Yaşar Sever, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Erdemir Caddesi üzerinde yolun karşısına geçmek isteyen Yaşar Sever'e, Birol Ünlü (20) idaresindeki 67 AH 474 plakalı otomobil çarptı.

Yaralanan Belediye Başkanı Sever'e ilk müdahaleyi çevrede bulunan vatandaşlar yaptı.

Başkan Sever, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesinin ardından Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sever'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

AK Parti Ormanlı Belde Başkanı Mehmet Erdoğdu, yolun karşısında park halinde bulunan araçlarına gitmek istedikleri sırada Sever'e bir otomobilin çarptığını belirterek, "Çok korktuk, biz de ne olduğunu anlayamadık" dedi.

Yaşar Sever'in beyin cerrahi bölümüne yatışı yapıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı beldesi AK Partili Belediye Başkanı Yaşar Sever, geçirdiği trafik kazası sonrası Ereğli Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi bölümünde tedavi altına alındı.

Ereğli'de bir aracın çarpması sonucu yaralanan ve Ereğli Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever'in yapılan ilk müdahalesinde beyin travması geçirdiği ve Beyin Cerrahı bölümüne yatışının gerçekleştiği öğrenildi. Kazanın meydana gelmesinin ardından AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, AK Partili yöneticiler ve önceki dönem ilçe başkanları hastaneye akın etti. Doktorlardan sürekli bilgi alan partililer, hastane önünde beklemeye başladı.

Bu sırada hastaneden çıkan AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, görünmez bir kaza yaşandığını ve kendisine geçmiş olsun dileklerini iletmek için geldiklerini söyledi. Çakır, "Şu an geçmiş olsun diliyoruz biz kendisine. O yüzden geldik. Doktor kontrolü altında takip devam ediliyor. Şu an için hayati tehlikesi gözükmüyor inşallah. Ama yine de doktor kontrolünde süreci takip ediyoruz. Üzücü bir olay." dedi.

"BAŞKANIMI HAVADA UÇARKEN GÖRDÜM"

Kaza esnasında Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever'in yanında olan AK Partili Ormanlı Belde Başkanı Mehmet Erdoğdu, bir anda başkan Yaşar Sever'i havada gördüğünü söyledi. Erdoğdu, o anı şöyle anlattı: "Her zaman ki gibi beraber Ereğli'ye geldik. İşlerimizi hallettik. Meydan başında bir lokantanın çıkışında başkanım benden 8-10 metre öndeydi. O esnada ben bir 'Anam' sesi duydum. Ben başkanı arabaya mı gitti, başka bir dükkana mı girdi diye araştırırken havada uçarken gördüm. Bir de yere düşüşünü gördüm. Gelen araç, önündeki aracı sollarken başkanı görmemiş. Muhtemelen hızlı olmalı."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber