Hırsızları 10 yaşındaki çocuk kovaladı

Adana'da kuyumcu soymak isteyen bir kişi, attığı taşla vitrin camını kıramayınca kaçmaya başladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2013 16:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da kuyumcu soymak isteyen bir kişi, attığı taşla vitrin camını kıramayınca kaçmaya başladı. Bu arada kuyumcunun 10 yaşındaki yeğeni ise zanlıları kovaladı.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Cumartesi günü merkez Seyhan ilçesine bağlı Uçak Mahallesi Şakirpaşa Caddesi'nde bulunan Demiroğlu Kuyumculuk'ta meydana geldi. İddiaya göre, 15 yaşındaki V.Ç. ile birlikte motosikletle kuyumcunun önüne gelen 17 yaşındaki M.E.K., kuyumcunun camına taş attı. Cam, filmli olduğu için altın alacak şekilde parçalanmadı. Camın parçalanmadığını gören M.E.K., taşı tekrar cama fırlattı. İkinci denemesinde de camı kıramayınca koşarak olay yerinden uzaklaşırken, arkadaşı V.Ç. ise motosikletle kaçtı.

Bu arada kuyumcunun 10 yaşındaki yeğeni de tesadüfen iş yerinin önünde olduğu için zanlılara karşı koymaya çalıştı. Çocuk bir süre zanlıların peşinden koşarak onları takip etti. Bu anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Polise haber verilirken, olay yerine gelen ve bölgeyi kuşatan polis, kuyumcunun yeğeninin verdiği ifade doğrultusunda, kendilerini görünce koşmaya başlayan V.Ç.'yi, Uçak Mahallesi 43067. Sokak'ta yakaladı.

Güvenlik kamerasını incelemeye alan ekipler, diğer zanlının ise hırsızlık suçundan 47 tane kaydı bulunan M.E.K. olduğunu tespit ederek şahsı gözaltına aldı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber