Şeker Kurumuna işçi olarak 1 grup başkanı alınacak

3 Eylül 2013 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştır

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Eylül 2013 00:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şeker Kurumuna işçi olarak 1 grup başkanı alınacak

ŞekerKurumundan:

ŞEKER KURUMUNA GRUP BAŞKANI ALIMI HAKKINDA DUYURU

Kurumumuz Personel Yönetmeliği çerçevesinde boş bulunanGrup Başkanı kadrosuna 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine göre işçi statüsündeistihdam edilecek bir personel alımı yapılacaktır. Söz konusu kadroyabaşvuracak adaylarda aranacak genel ve özel şartlar aşağıda belirtilmiştir.

Genel şartlar;

1) 25/9/1981 tarihli ve 2527 sayılı Türk Soylu YabancılarınTürkiye'de Meslek ve Sanatlarını SerbestçeYapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerineİlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.

2) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

3) Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve budüzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarınakarşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık,sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma,edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerleriniaklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

4) 18 yaşınıbitirmiş bulunmak, askerliğini yapmış veya sınav tarihinde tecil ettirmiş olmakveya askerlikle ilişkisi bulunmamak.

5) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akılhastalığı bulunmamak.

6) Görevin gerektirdiği nitelikler ile temsil yeteneğinihaiz olmak.

7) Öğrenimderecesi, eğitim, tecrübe, yaş haddi ve hizmet görecekleri pozisyonların işözelliklerinin gerektirdiği özel şartları taşımak.

Özel Şartlar;

Grup Başkanı olarak atanabilmek için;

1) Hukuk, siyasalbilgiler, ziraat, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ile mühendislikfakültelerinin kimya mühendisliği, gıda mühendisliği, endüstri mühendisliği,işletme mühendisliği bölümlerinden veya bunlara denkliği YükseköğretimKurulunca kabul edilmiş yurtdışındaki yüksek öğretimkurumlarının birinden mezun olmak,

2) Kamuda ve/veya özel sektörde toplam en az 10 yılçalışmış olmak,

3) İngilizce,Fransızca veya Almanca dillerinden biri için YDS'den asgari (C) düzeyinde veyadil yeterliği bakımından bunlara denkliği kabul edilen ve uluslararasıgeçerliliği bulunan başka bir belgeye sahip olmak.

Genel ve özel şartlara uygun olan adaylar 09/09/2013 tarihine kadar Mustafa Kemal Mahallesi 2120 Cad.No: 12 Çankaya ANKARA adresindeki Kurumumuz hizmet binasına aşağıda belirtilenbelgeleri teslim etmek zorundadır.

- Kimlik belgesi aslı veya onaylı sureti

- Diplomasının aslı veya onaylı sureti

- Fotoğraflı özgeçmiş

- Geçmiş çalışmalarına ilişkin hizmet dökümü

- Yabancı dil düzeyini gösteren belge

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber