Hayırsever iş adamından polise destek

Besnili hayırsıver iş adamı Ali Erdemoğlu, Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne otomobil hediye etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2013 23:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hayırsever iş adamından polise destek

Besnili hayırsıver iş adamı Ali Erdemoğlu, Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne otomobil hediye etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende Erdemoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan'a otomobilin anahtarını verdi.

Emniyet Müdürü Avan, iş adamı Erdemoğlu'nun birçok konuda Besnililerin ihtiyacını giderdiğini belirtti. Besninin güvenlik konusundaki durumunu göz önüne alan Erdemoğlu'nun Emniyet Müdürlüğü'ne bir araç hediye ettiğini ifade eden Avan, "Hediye edilen aracı güvenlik amaçlı kullanacağız. Ali Erdemoğlu'na emniyet güçlerine yaptığı bu yardımdan dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

İş adamı Erdemoğlu ise her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduğunu kaydetti. Erdemoğlu, "Sizlere yardımcı ve destek olmak için gerekli olan araç veya farklı ihtiyaçlar konusunda biz herzaman güvenlik güçlerimizen yanındayız ve gücümüz yettiği kadar yardımcı olacağı. Çünkü bu memleket hepimizin" diye konuştu.

Adıyamanlı karateciler Dünya Şampiyonası seçmelerine katılacak

Adıyamanlı karateciler, Türkiye Karate Federasyonu Başkanlığı'nın Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerine katılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, seçmelerin Kocaeli'de 12-14 Eylül'de yapılacagını belirtti.

Seçmelere Federasyon il temsilcisi, antrenör ve 6 sporcu olmak üzere 8 kişilik bir kafilenin katılacağını ifade eden Bağcı, "Federasyon tarafından milli takıma seçmelerine çağırılan sporcularımızın bu müsabakalar sonunda milli takıma seçilerek ülkemize ve ilimize yeni bir gurur yaşatacaklarına olan inancım tamdır. Ben şimdiden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber