Rakıyı satmak için değil içmek için çalmış

Adana'da girdiği marketteki 2 şişe rakıyı pantolonuna sokup çalan 35 yaşındaki Ali Toksöz, güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu yakalandı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Eylül 2013 13:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Rakıyı satmak için değil içmek için çalmış

Adana'da girdiği marketteki 2 şişe rakıyı pantolonuna sokup çalan 35 yaşındaki Ali Toksöz, güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu yakalandı. Çıkarıldığı mahkemede tutuklanan Ali Toksöz, içkiyi satmak için çalmadığını söyleyip, Alacak param yoktu, içmek için götürdüm dedi.

Merkez Çukurova İlçesi'nin Kenan Evren Bulvarı üzerinde bulunan bir marketin yetkilileri, geçen 26 Ağustos'ta yaptıkları kontrolde, 140 lira değerinde iki şişe rakının yerinde olmadığını saptadı. Kasadaki hesaplamalar sonrasında içkilerin satılmadığını belirleyen görevliler, durumu polise bildirdi. Hırsızlık Bürosu ekiplerinin, marketin güvenlik kamerası kayıtlarında yaptığı incelemelerde birçok suçtan kaydı bulunan Ali Toksöz'ün, 2 şişe rakıyı pantolonun içine sokup tişörtünü de üzerine kapattıktan sonra, parasını ödemeden çıkıp gittiğini saptadı.

Şüphelinin evine baskın düzenleyen ekipler, Ali Toksöz'ü yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli, iki şişe rakıyı içtiğini ileri sürerek, Param yoktu, canım rakı içmek istedi. Ben de aldım, satmak için değil içmek için götürdüm dedi.

Ali Toksöz, sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemede tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber