Zonguldak İl Genel Meclisi'nde gergin toplantı

ZONGULDAK İl Genel Meclisi toplantısında, CHP'li Umut Başoğlu ile İl Genel Meclisi Başkanı Ak Partili İsmail Terzi ve Ak Partili üye Arif Sefercik arasında sert tartışmalar yaşandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2013 14:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Zonguldak İl Genel Meclisi'nde gergin toplantı

İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Salonu'ndaki toplantıda 6 gündem maddesi görüşüldü. Toplantı sonunda gündem dışı söz alan, aynı zamanda CHP Çaycuma İlçe Başkanı olan meclis üyesi Umut Başoğlu, belde ve köylerde yapılan yolların yetersiz olduğunu belirterek, "KÖYDES'ten 2 aydır para alamıyorsunuz, ağlıyorsunuz. Köylerimizde su sıkıntısı var, ağlıyorsunuz. Yollarla ilgili sıkıntı var, ağlıyorsunuz. Siz ağlama duvarı mısınız?" diye sordu.

İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, yalancılıkla suçladığı Başoğlu'na, "Siyasette en becerikli olduğunuz alan yalan. Basını çağırıyorsunuz, kendinize yakın olan birkaç arkadaşınızı çağırıyorsunuz, yalan söylüyorsunuz. Biz işle mi uğraşacağız, sizin yalanınızla mı uğraşacağız. Bu işleri bu arkadaşlar yapmıyor da kim yapıyor?" diye cevap verdi.

Başoğlu'nun, "Babanın cebinden mi yapıyorsun?" diyerek karşılık verdiği Terzi'ye, CHP'li Seyfettin Ceylan da "Siz 80 yılda yapılanları 10 yılda sattınız" diye çıkıştı. Başoğlu, araya giren ve "Yeter be" diyerek kendisini susturmaya çalışan Ak Partili Arif Sefercik ile de tartıştı. Kavga etmek için birbirlerini Meclis dışına davet eden Başoğlu ve Sefercik'i, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi ve diğer üyeler sakinleştirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber