Bakan Şahin: Sorunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 'Bir araya gelerek sorunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz. Konuyu damdan düşene soruyoruz" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2013 13:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan Şahin: Sorunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz

Şahin, Valilik toplantı salonunda, Gaziantep Mimarlar ve İnşaat Mühendisleri odalarının üyeleriyle yaptığı toplantıda, 10 yıldır sorunları çözmeye çalıştıklarını belirtti. Ortak aklın olduğu bir yerde sorunların daha kolay çözüme kavuştuğunu ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Bir araya gelerek sorunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz. Konuyu damdan düşene soruyoruz. Milletvekilliğim döneminde daha sık görüşüyorduk. Bakanlığımız yeni kurulduğu için çalışmalarımız da yoğun oldu. Ancak şehrimizin sorunlarını milletvekili arkadaşlarımla 10 günde bir toplantı yaparak ele alıyoruz."

Bir şehre göç gelmesinin o şehrin önemini gösterdiğine dikkati çeken Şahin, insanların aşa, işe ve ekmeğe göç ettiğinin altını çizdi. Kentin sorunlarını el birliğiyle çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını vurgulayan Şahin, sivil toplum örgütleriyle görüşmelere devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından toplantı basına kapalı devam etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber