Serinlemek için girdiği gölette hayatını kaybetti

Malatya'da arkadaşları ile birlikte gittiği mesire alanında serinlemek için gölete giren 17 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Eylül 2013 18:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Serinlemek için girdiği gölette hayatını kaybetti

Orduzu Pınarbaşı mesire alanında bulunan gölete arkadaşları ile birlikte giden Yunus Emre Türk (17), bir süre sonra sıcaklardan bunalınca gölete girmek istedi. İddiaya göre arkadaşlarının tüm itirazlarına rağmen suya giren genç bir süre sonra çırpınmaya başladı ve suda kayboldu. Gencin arkadaşları durumu hemen güvenlik güçlerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen Malatya Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ekipleri, gölete girerek arama yaptı. Dalgıçlar bir süre sonra Yunus Emre Türk'ün cansız bedenini suya girdiği bölgede bularak dışarı çıkardı. Olay yerinde bekleyen 112 sağlık ambulansları boğulan gence uzun süre müdahale etti ancak artık çok geçti.

Polis ekipleri, Türk'le birlikte gölete gelen arkadaşlarının ifadesine başvururken, bazı arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Olay yerinde nöbetçi savcılığın yaptığı incelemenin ardından talihsiz gencin cesedi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber