Gaziantep'te raylı sistemde 3. etap eğitimleri

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Raylı Sistem Daire Başkan Vekili Ömer Yalım, tramvaylarda hizmet verecek vatman adaylarının teorik ve pratik eğitimlerinin başladığını bildirdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2013 21:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gaziantep'te raylı sistemde 3. etap eğitimleri

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Raylı Sistem Daire Başkan Vekili Ömer Yalım, tramvaylarda hizmet verecek vatman adaylarının teorik ve pratik eğitimlerinin başladığını bildirdi.

Yalım, yaptığı yazılı açıklamada, belediye tarafından kent ulaşımına kazandırılan raylı sistemin 3. etap çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini belirtti.

Kaliteli ekipman ve personelin ulaşımın olmazsa olmazları arasında yer aldığını vurgulayan Yalım, tramvaylarda hizmet verecek olan vatman adayların teorik ve pratik eğitimine başladıklarını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Settar Çanlıoğlu da kent halkına en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

Gaziantep Meslek Edindirme Kursları (GAMEK) Genel Koordinatörü Ramazan Dündar ise vatman eğitimleri kapsamında adaylara davranış ve iletişim başta olmak üzere sağlıklı bir ilişki tesisi için GAMEK eğitmenleri tarafından 16 hafta boyunca programın uygulanacağını kaydetti.

Eğitimlere 16'sı bayan olmak üzere 60 vatman adayı katılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber