Kuşçuburun halkı bozuk yollara isyan etti

Torbalı'ya bağlı Kuşçuburun Mahallesi’ndeki bozuk yollar vatandaşın tepkisine neden oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2013 23:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kuşçuburun halkı bozuk yollara isyan etti

Torbalı'ya bağlı Kuşçuburun Mahallesi'ndeki bozuk yollar vatandaşın tepkisine neden oldu. Kış mevsiminin gelecek olması ve yağmurların da başlayacak olması nedeniyle tedirgin olan halk ise yolların bir an önce yapılmasını istiyor. Geçtiğimiz Mart ayında yollara sadece mıcır döküldüğünü ve en kısa zamanda geri gelerek asfalt dökeceklerini söylemelerine tağmen aylardır uğrayanın olmadığını belirten mahalle sakinleri, Torbalı Belediyesi'ne çağrıda bulundu.

YAZI TOZLA ATLATTIK, KIŞI ÇAMURLA NASIL GEÇİRECEĞİZ?'

Kuşçuburun Mahallesi'ndeki bütün sokakların toprak veya mıcır olduğunu ve yağmurlarla birlikte bu yolların çamura dönüşeceğini söyleyen Muhtar Azası Cengiz Varol, "Bütün yaz mevsimi boyunca en ufak motorlu taşıt aracının bile yoldan geçmesiyle toz bulutu kalkıyor. Yağmurlar yağınca oluşan çamur göletleri içinde nasıl bir çaba sarf edeceğiz, bilmiyoruz. Yetkililer sesimizi duysun” dedi.

'BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ'

Vatandaşın, muhtarı sorumlu tuttuğunu ve sanki muhtarlığın bir çaba sarf etmediğini düşünerek kendilerine sitemde bulunduğunu anlatan Varol, “Biz elimizden geleni yapıyoruz. Yetkililere durumu anlatıyoruz. Ancak vatandaş tüm sorumlu olarak muhtarlığı tutuyor. Bizim de elimizden herşeyi aldılar. Muhtarlığın o kadar yetkisi veya sorumluluğu kalmadı. Vatandaşlarımız bu yolların yapılmasında bizim sorumluluğumuz olmadığını bilmesini isterim” şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber