Osmangazi Belediyesi'nin eğitime desteği sürüyor

Osmangazi Belediyesi Hamitler TOKİ Anaokulu’nun bahçe ve istinat duvarlarının düzenlemesini gerçekleştirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2013 15:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Osmangazi Belediyesi'nin eğitime desteği sürüyor

Osmangazi Belediyesi Hamitler TOKİ Anaokulu'nun bahçe ve istinat duvarlarının düzenlemesini gerçekleştirdi.

Bugüne kadar 189 okulun çevre düzenlemesi ve tadilatını yapan, 40 anaokuluna da oyun grupları kazandıran Osmangazi Belediyesi ilçedeki okulların eksiklerini gidermeyi sürdürüyor. Okulların tamiratından malzeme yardımına, boya badanadan spor malzemesine kadar birçok alanda “Eğitime Tam Destek” diyen Osmangazi Belediyesi Hamitler TOKİ Anaokulu'nun arka bahçe istinat duvarının yapım işini başlatarak okulu, hem öğrenciler hem de çevre için güvenli hale getirdi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mustafa Dündar, “Eğitim öğretim yılı başlıyor belediye olarak okullara desteğimizi sürdürüyoruz. Bugün Hamitler TOKİ'deyiz burası zor bir yer, okulun bahçesi ve çocukların oyun grupları yok, dolayısıyla sosyal sportif aktiviteler yapacak yerleri de yok. Müdürümüzün bizden talepleri oldu, bizler de yaptığımız inceleme doğrultusunda ilk olarak çocuklarımızın ve çevrenin güvenliği açısından istinat duvarını yapıyoruz, sonrasında bahçe düzenlemesi, oyun grupları kuracağız, ve çocuklarımız burada daha rahat bir ortama kavuşmuş olacaklar” dedi.

“SADECE OKULLARA DESTEK OLMUYORUZ OKUL DA YAPIYORUZ”

Eğitime tam destek sözünün hakkını verdiklerini ve farklı projeler ürettiklerini vurgulayan Başkan Dündar, “Devam eden önemli projelerimiz var sadece tadilat, eksikleri giderme gibi yardımlarımız olmuyor, belediye olarak kentimize bir de okul kazandırmaya hazırlanıyoruz. Projesi bize ait 14 bin 400 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek Murat Hüdavendigar Lisesi, içerisinde yatakhanesi, kapalı ve açık spor salonu, konferans ve eğitim salonları ile kafeteryanın da yer aldığı 24 derslikten oluşan örnek bir eğitim kurumu olacak” diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber