Başbakan Erdoğan'ın Adıyaman ziyareti

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, toplu açılışları gerçekleştirmek üzere 14 Eylül Cumartesi günü Adıyaman'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha Adıyaman'da ağırlamaktan büyük onur duyacaklarını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2013 19:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başbakan Erdoğan'ın Adıyaman ziyareti

AK Parti hükümetinin iktidara gelmesinin ardından gerek ülke geneli gerekse de Adıyaman'a büyük yatırımların yapıldığının altını çizen Başkan Büyükaslan, "Gittiğimiz ve gezdiğimiz her yerde AK Parti'nin yaptıklarını ve mührünü görmek mümkün. Hayal edilemeyen eserleri görüyoruz. Hükümetimizin destekleriyle ilimizde hizmete giren çok sayıda tesis Sayın Başbakanımız uğurlu elleriyle hizmete girecektir. Ulaşım, eğitim, sağlık, adalet, spor ve daha birçok alanda çok güzel eserler görüyoruz" dedi.

Başkan Büyükaslan, AK Parti iktidara gelmezden evvel Adıyaman ilinin 2002 yılında almış olduğu kamu yatırımı tutarının yıllık 10 milyon TL iken, bugün gelinen nokta itibarıyla Adıyaman ilinin almış olduğu kamu yatırım tutarının 300 milyon liraya ulaştığını hatırlattı. Büyükaslan, şöyle devam etti:

"İşte şimdi de yine AK Parti hükümetinin destekleriyle Adıyaman'a kazındırılan gerek belediyemizin yaptığı, gerekse hükümetimizin yatırımları olan çok sayıda eser Sayın Başbakanımızın katılımıyla açılışı geçerleştirilerek hizmete girecektir. 2002 yılından bu yana dönüp baktığımızda gerek ülke geneli gerekse de ilimize yapılan yatırımlar Cumhuriyet döneminden bu yana yapılan yatırımlardan daha fazladır. Adıyaman Belediyesi olarak hükümetimizden aldığımız desteklerle ilimize en güzel yatırımları yapmaya gayret ettik. Bu vesileyle bizlere her zaman destek olan başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, bakanlarımıza, bizlerle birlikte çaba sarf eden sayın valilerimize, her konuda bizlere destek olan milletvekillerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum."

"Yerel yönetim hizmetlerini yakından bilen bir Başbakanın önderliğinde hizmetlerimizi gerçekleştirmemiz büyük bir şanstır" diyen Büyükaslan, "Adıyaman Belediyesi olarak başta Havşeri içme suyu olmak üzere, alt ve üst yapı hizmetlerimizin günümüz şartlarına göre dizayn edilmesinde, özellikle yeşil alan uygulamalarına büyük hassasiyet göstermemiz, ulaşım ağlarımızın yenilenmesi ve yeni ulaşım ağlarının halkımızın hizmetine sunulması, sosyal belediyecilik çerçevesinde spor merkezlerimizin sosyal donatılarıyla halkımızın hizmetine sunulması, kentin dengeli büyümesine öncülük edecek önemli hizmet projelerin doğuya kanalize edilmesi, gelişimin eğitimden geçtiğinin anlayışı çerçevesinde 6 bilgi evini mahallerimizde hizmete sunmanın heyecanını yaşarken, TOGEM gibi yardım hizmetlerimizin devreye girmesiyle yoksul ve yardıma muhtaç insanlarımızın dertleriyle dertlenmemize, işsizlik alanındaki kalifiye elaman sayılarının artırılması için meslek kurslarını hizmete koyarken, hizmetlerimizi daha ekonomik ve zaman kaybına engel olabilmek için araç filomuzun artırılarak yenilenmesinde, çalışanlarımızın daha sağlıklı şartlarda hizmet yapabilmeleri için yeni hizmet alanları ve mevcutların yeniden dizayn edilmesinde ve birçok hizmetlerimizin gerçekleşmesinde başta Sayın Başbakanımız ile hükümetimizin değerli bakanlarının, ilimiz milletvekillerinin ve valililerimiz ile partimiz teşkilatında görev yapan arkadaşlarımızın büyük destek vermişlerdir. Halkımız adına başta Sayın Başbakanımız olarak üzere bize destek veren herkese şükranlarımı sunarım" şeklinde konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişiyle ilgili her türlü hazırlıkları yaptıklarını hatırlatan Büyükaslan; "Valiliğimiz, milletvekillerimiz ve il teşkilatımızla birlikte hazırlıklarımızı tamamladık. Valilik önünde düzenlenecek olan toplu açılış törenine tüm halkımızı bekliyoruz. Adıyaman halkı sayın başbakanımızı önceki gelişlerinde bağrına bastı, en güzel şekilde ağırladı ve uğurladı. İnşallah bu gelişinde de halkımız en güzel şekilde karşılayıp uğurlayacaktır, çünkü Sayın Başbakanımız Adıyaman'ı, Adıyaman halkı da başbakanımızı çok seviyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber