Londra'da grafik tasarım sergisi açtı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tarık Yazar, Yabancı Dil Eğitim Merkezi London Learning Centre'da, "My Good 50×70 Posters" adlı kişisel grafik tasarım sergisi açtı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2013 19:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Londra'da grafik tasarım sergisi açtı

Su, doğa, küresel ısınma ve cinsiyet eşitliği gibi sosyal içerikli konuların ele alındığı sergide 18 ayrı poster sergilendi. Serginin açılışına; London Learning Centre School of English Direktörü Roman Mlynarczyk, Ondokuz Mayıs Üniversitesi veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Aksoy, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Musa Sarıca, Londra'da dil kursu için bulunan OMÜ'lü öğretim üyeleri, LLC öğretmenleri ve farklı ülkelerden dil öğrenimi için gelen London Learning Centre School of English öğrencileri katıldı.

Yrd. Doç. Dr. Tarık Yazar, sergisiyle ilgili olarak şunları söyledi: "London Learning Centre'ın ev sahipliğinde eserlerimi sergileme olanağı buldum. Afişlerde ağırlıklı olarak su, doğa, küresel ısınma ve cinsiyet eşitliği gibi sosyal içerikli konuları ele aldım. Söz konusu konular tüm insanları ilgilendirmektedir. Daha çok yaşanılır, güzel bir dünya için birçok konuda birlikte hareket etmemiz gerektiğini vurgulamak istedim."

London Learning Centre School of English Direktörü Roman Mlynarczyk da Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğretim üyelerinin dil eğitimi için LLC'ye gelmelerinden duyduğu memnuniyeti belirterek sergi için şunları kaydetti: "Bu yıl ilk defa okulumuzda bir sanatsal etkinlik düzenleniyor. Birbirinden farklı konularda tasarlanan afişleri okulumuzda sergilemekten mutluluk duymaktayım. Bu tür etkinlikleri her zaman destekliyorum. Sergi sonrasında afişlerin birkaç tanesi sanatçı Yazar'ın izniyle sınıflarda sürekli asılı kalacaktır."

Yrd. Doç. Dr. Tarık Yazar Londra'da daha önce Stok Newington'da Metolino Café'de bir kişisel sergi açmış ve Bar-ish Café'de karma sergiye katılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber