Camiden hırsızlığa imam yorumu: Allah'ın kamerasından kimse kaçamaz

AYDIN'ın Çine İlçesi'ndeki Gölbaşı Camisi'nden, 1300 lira değerindeki projeksiyon cihazını çalındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Eylül 2013 16:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Camiden hırsızlığa imam yorumu: Allah'ın kamerasından kimse kaçamaz

Camide güvenlik kamerası olmadığını belirten imam Erol Kıvrak, "Bu hırsızlığı kimin yaptığını biz bilemeyiz ama Allah'ın kamerasından kimse kaçamaz" dedi.

Olay, Hamitabat Mahallesi'nde bulunan Gölbaşı Camisi'nde geçen cuma günü sabah saatlerinde meydana geldi. Kapısı açık olan camiye giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, içeride bulunan bin 300 TL değerindeki projeksiyon cihazını yerinden sökerek çaldı. Caminin kapısının sabah namazından yatsı namazına kadar açık bıraktıklarını belirten Gölbaşı Cami İmamı Erol Kıvrak, "Sabah namazına geldiğimde projeksiyon cihazı yerindeydi. Fakat öğle namazı için camiye geldiğimde yerinde olmadığını gördüm. Böyle bir olayın gerçekleşeceği aklımızın ucundan geçmemişti" diye konuştu.

'ALLAH'IN KAMERASINDAN KİMSE KAÇAMAZ'

Camide güvenlik kamerası olmadığını belirten İmam Kavrak tepkisini şöyle dile getirdi:

"Bu hırsızlığı kimin yaptığını biz bilemeyiz ama Allah'ın kamerasından kimse kaçamaz. Allah onları gördü ve Allah katında bir suç işlediler. Bu olay bizi çok üzdü. Bu hırsızlığı yapan kesinlikle camiye önceden girip çıkan biri veya birileri olmalı. Çünkü burada böyle bir aletin olduğunu biliyorlarmış. Camiler Allah'ın evidir. Böyle bir yerde bu hırsızlığı yapan kişi veya kişilerin gözü dönmüş, Allah korkusu kalmamış olsa gerek."

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber